Allévo

Allévo är en leverantör av måltidsersättningen som har valt en annan inriktning i hur man marknadsför och säljer sina produkter. Allévo väljer istället att dela in sina produkter i 3 faser för hur de ska användas och i vilken utsträckning.

Kick Start fasen ersätter du alla dina måltider under en till två veckor med Allévo Kick Start produkter shaker och soppor. Det är under denna inledande fas som bryter gamla vanor och inleder arbetat med att etablera en bättre och hälsosammare livsstil. Du får en tydlig och distinkt chans att förändra din kost.

Den andra fasen kallas Viktminskningsfasen. Istället för att ersätta alla dagens måltider med Allévos måltidsersättning så ersätter du bara vissa. I samband med denna fas så erbjuder Allévo även ett helt kostnadsfritt viktcoach på deras hemsida där du kan få stöd i att förändra beteenden relaterade till din kost. Allévo viktcoach ger dig stöd och tips för att du ska lyckas och utgår från tre grundpelare som är en förutsättning för en bestående viktminskning, nämligen måltidsordning, tallriksmodellen och fysisk aktivitet. Under denna period så går du ned så 0.5 kg i veckan.

Balansfasen är den sista fasens i Allévos program. Under denna fas så har du nästan nått det slutgiltiga målet. Att äta riktigt och nyttig mat och kombinerat med rätt mängd fysisk aktivitet. Under denna fas så skall du bara använda Allévos produkter i så liten utsträckning som möjligt. Det är nu du har påbörjat ditt nya liv utan måltidsersättning.

Allévos synsätt på viktminskning med måltidsersättning är en mycket positivt sådan. Genom att erbjuda en viktcoach online så blir det lättare för den som väljer deras produkter att verkligen gå ner i vikt och förändra sitt liv. Det betyder rätt kost och rätt mängd motion.

Vad tycker du om Allévo?

Vad har du för erfarenhet av Allévo? Sätt betyg på Allévo och hjälp andra välja rätt måltidsersättning.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.6/10 (12 votes cast)

Kick Start Smoothie

Allévo Kick Start SmoothieAllévo Kick Start en måltidsersättning med mycket lågt energiinnehåll för att gå ner i vikt men som samtidigt innehåller alla vitaminer och mineraler du behöver för en måltid och för god hälsa. Vill du gå ner flera kilon snabbt byter du ut alla måltider med Allévo Kick Start produkter – den perfekta kickstarten.

Genom att snabbt gå ner i vikt några kilon tänds en glöd att gå ned ytterligare några för att nå en hälsosam vikt.

Allévo Kick Start Smoothie kommer i två goda smaker: jordgubb/blåbär (med 17% riktiga bär) och Exotic med smak av banan och aprikos (med 13% riktig frukt). Båda blandas enkelt med vatten .

Används i första fasen.

Mer Information

Kick Start Soup

Allévo Kick Start SoupKick Start fasen ger dig också ett bra tillfälle att bryta dina gamla matvanor och då är Kick Start Soup ett givet alternativ till exempelvis lunch.

Kick Start Soup finns i två underbara smaker: Thai och Potatis/Purjolök. Påsarna blandas med 2-3 dl varmt vatten och äts som varm soppa. Ett perfekt alternativ för dig som är van vid att äta en varm måltid till lunch eller middag. Mustigt, gott och nyttigt samtidigt.

Om du ersätter alla dagens måltider ska du äta fem påsar Allévo Kick Start Soup som kvinna och sex påsar som man. På detta sätt får du i dig max 800 kcal, jämfört med de 2 000-3 000 kcal som kroppen normalt förbrukar varje dag. Mellanskillnaden kommer kroppen ta från de fettreserver som du vill bli av med.

Används i första fasen.

Mer Information

Kick Start Shake

Allévo Kick Start ShakeKick Start Shake är en mer traditionell måltidsersättning som liknar andra typer av shakes tillgänglig på marknaden.

Denna produkt är en standardshake som passar alla ändamå för dig som vill gå ner i vikt med måltidsersättning.

Kick Start Shake finns i tre välsmakande sorter: Tropic, Choklad och Hallon/Banan.

Påsarna blandas med ungefär 3 dl vatten beroende på hur du vill ha konsistensen. Använd gärna en shaker för att uppnå bästa konsistens.

Används i första fasen.

Mer Information

Allévo Bars

Allévo BarsAllévo Bars är en smidig och god måltidsersättning med alla näringsämnen du behöver tillsammans med lågt GI och fiber. De små kakorna är optimala att ha med sig när man är på på väg och inte har möjlighet att bland en smoothie eller en shake.

Allévo Low Calorie Bar innehåller alla viktigt näringsämnen man behöver men endast ca 200 kalorier. Du kan ersätta en eller flera av dagens måltider med en kaka. Du kan även använda barerna som ett nyttigare mellanmål om du skulle bli sugen.

Allévo Low Calorie Bars innehåller extra mycket fiber som ger en riktigt mättnadskänsla. Allévo Low Calorie Bars kommer i fyra olika smaker: Toffee, Blåbär, Mörk Choklad (Dark Choco) och Red Berries.

Används i från och med andra fasen och framåt.

Mer Information

Low Calorie Drink

Allévo Low Calorie DrinkFärdigblandad mjölkbaserad shake som ersätter en måltid.

Allévo Low Calorie Drink är utsökta, färdigblandade drycker som är mättande. De innehåller alla näringsämnen du behöver, men endast 200 kalorier. Allévo Low Calorie Drink hjälper dig att kontrollera din aptit.

Precis som med Allévo kan du ersätta en eller flera av dagens måltider med Low Calorie Drink och du kan även använda drycken som ett nyttigare mellanmål.

Används i från och med andra fasen och framåt.

Mer Information

Fiber+

Allévo Fiber+Kostfiber för viktminskning. Denna produkt är lämpligt som komplement till Kick Start produkterna för dig som upplever hunger extra mycket under Kick Startfasen.

Allévo Fiber+ är ett kosttillskott med kostfiber som är ett utmärkt hjälpmedel när du vill minska din vikt och upplever problem med hunger. Kapslarna innehåller glukomannan som tillsammans med vätska sväller ca 200 gånger sin egen volym och bildar en gel i magen. Det gör att utrymmet i magsäcken minskar vilket ger ökad mättnadskänsla.

Kapslarna skall förtäras med rikligt med vätska.

Mer Information

Allévo, 5.6 out of 10 based on 12 ratings

Inga matchande inlägg.