Allt om pulverdieter

Pulverdieten är ett vanligt namn för många av de måltidsersättningarna som finns tillgängliga på marknaden idag. Några av de vanligaste märkena på den svenska marknaden är Svenskt Kostillskott, Allevo och Nutrilett. De har blivit mycket populära på senare tid då de inledningsvis faktiskt ger resultat för den som vill gå ner i vikt, speciellt när man behöver den där extra motivationen i början av sin viktminskning.

Men kom ihåg, en pulverdiet är aldrig ett långsiktigt medel för att gå ner i vikt, långsiktigt viktminskning kräver motion och rätt kostvanor. Dock så har en kickstart aldrig varit fel.

När du köper en pulverdiet så behöver du bara följa de enskilda instruktionerna från de olika tillverkarna. De kan skilja sig något åt så är det så att du prövar olika märken inledningsvis så är det viktigt vara noga med att läsa instruktionerna. Ett tips är att köpa många av de startpaket som finns att tillgå då de ofta innehåller all de produkter som krävs och i tillräcklig variation för att du inte skall tröttna halvvägs in i en period av pulverdieten.

Det går inte att säga vilken leverantör av pulverdieter, du måste själv prova. Resultatet i form av viktminskning de olika leverantörer mellan är förmodligen det samma, 1, 2 kilo i veckan, den stora skillnaden är smaken och utbudet av produkter som kan skilja markant.

Det finns olika sätt att använda de olika pulverdieterna som finns tillgängliga. De vanligast är att man byter ut ett eller flera mål mat mot det dietpulver du valt. Vanligen så tar man till dietpulvret till lunch eller middag. Vill man nå riktigt snabb viktminskning så byter man ut alla måltider mot dietpulver, men det rekommenderas inte över längre perioder för du kan, på grund av det låga energi och kaloriintaget som kommer med en pulverdiet drabbas av bieffekter som trötthet och huvudvärk.

Oavsett om du vill gå ner några kilon eller långsiktigt gå ner flera kilon så kan en pulverdiet vara en bra start på ditt nya liv. Att bara addera lite motion och byta ut någon måltid varje dag mot en pulverdiet kan ge bättre resultat än du någonsin vågat tro. Du bestämmer själv om du vill lyckas, trägen vinner.

Produktrekommendation

Viktminskning Intensiv

Viktminskningspaketet Intensiv från Svenskt Kostillskott är marknadens mest effektiva och prisvärda viktminskningspaket för personer som vill gå ner i vikt på snabbast möjliga sätt. Paketet är framtaget för personer som i kombination med en diet även valt att öka på mängden motion. Den ökade motionen kan vara promenader eller annan enklare form av träning.

  • Komplett och kalorisnål måltidsersättning
  • Hoodia som dämpar sötsuget
  • CLA, omega-3 och olika substanser som ökar förbränningen av kroppsfett
  • Beräknad viktnedgång på 1-2 kg per vecka
  • Blandshaker ingår

Inga matchande inlägg.