Måltidsersättning för att gå upp i vikt

De flesta tänker nog på viktminskning och bantning när de hör orden pulverdiet och måltidsersättning. Vad få tänker på, är att pulverdieterna faktiskt också är ganska vanliga hjälpmedel för folk som vill eller behöver gå upp i vikt! En måltidsersättning är nämligen ett snabbt och enkelt sätt att få i sig bra energi och långsamma kalorier, och något som med fördel kan användas både av den som är sjukligt underviktig, såväl som den som tränar hårt.

Det är här mycket viktigt att skilja på måltidsersättning och kosttillskott. De flesta proteindrycker vi ser i gymmet är nämligen just kosttillskott, och som sådana kan de per definition aldrig helt ersätta en hel måltid, eller en välbalanserad kost. De innehåller förmodligen de flesta aminosyror, och kanske också en hel del mineraler, som kroppen behöver, men de saknar ofta viktiga kolhydrater och fetter.

Inte heller så kallade ”gainers” är särskilt bra som måltidsersättning för dig som inte tränar, även om de för den hårt tränande fungerar alldeles utmärkt. De innehåller nämligen mycket snabba kolhydrater som snabbt kan ge energi åt arbetande muskler, men som också snabbt gör dig hungrig igen. Tränar du inte är alltså en vanlig måltidsersättning, eller pulverdiet, att föredra.

Ett enkelt sätt att öka sitt energiintag med hjälp av måltidsersättningar är att skapa rutiner för del. Kroppen är en fantastisk maskin, som snabbt vänjer sig vid nya rutiner. Ställ ett alarm på nio, och ett på tre (eller tio och fyra och så vidare) och se till att få in en mellanmålsrutin. Beroende på vilken typ av pulverdiet du väljer kan du få i dig mellan ca 150 och ca 400 kalorier per mellanmål, så det går också lätt att styra hur snabbt och mycket man vill tillföra sin kropp. Det tydligt specificerade kaloriinnehållet gör det också enkelt för dig att verkligen kontrollera din viktuppgång.

Produktrekommendation

Viktminskning Intensiv

Viktminskningspaketet Intensiv från Svenskt Kostillskott är marknadens mest effektiva och prisvärda viktminskningspaket för personer som vill gå ner i vikt på snabbast möjliga sätt. Paketet är framtaget för personer som i kombination med en diet även valt att öka på mängden motion. Den ökade motionen kan vara promenader eller annan enklare form av träning.

  • Komplett och kalorisnål måltidsersättning
  • Hoodia som dämpar sötsuget
  • CLA, omega-3 och olika substanser som ökar förbränningen av kroppsfett
  • Beräknad viktnedgång på 1-2 kg per vecka
  • Blandshaker ingår

Inga matchande inlägg.