Naturdiet

Naturdiet är en måltidsersättning för dig som är seriös med din viktminskning och eftersöker bra måltidsersättning. Naturdiet och deras produkter har sitt ursprung i en sund syn på viktminskning. Produkterna grundar sig i att du som konsument, för att kunna gå ner i vikt behöver förändra din kost och förbruka mer energi än vad du får i dig via mat.

Genom att Naturdiets produkter innehåller förre kalorier under en en hel dag än vad du förbrukar men ändå alla övriga näringsämnen som krävs för att du ska må bra och orka en hel dag.

Med hjälp av Naturdiet så kan byter du ut valfria mål, såsom frukost, lunch, middag eller kvällsmål. Du bestämmer själv förutsatt att du följer något av de viktprogram som Naturdiet utvecklat. QuickStart för dig som vill kickstarta din viktminskning och byta ut alla mål mat under dagen. Steady Loss som vill byta ut 1,2 måltider om dagen och Stay Fit och enstaka måltider för dig som redan gått ned i vikt.

Naturdiet är en produkt som vi verkligen rekommenderar. Med tillverkare Friggs i ryggen kan du försäkra dig om att deras produkter håller hög standard.

Vad tycker du om Naturdiet?

Vad har du för erfarenhet av Naturdiet? Sätt betyg på Naturdiet och hjälp andra välja rätt måltidsersättning.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.6/10 (19 votes cast)

Naturdiet Plus Drinkmix

Naturdiet Drinkmix Plus

Denna drinkmix är en komplett kostersättning för en snabb start på din viktminskning. Naturdiet Plus Drinkmix är en pulverdiet som du blandar ut i kallt vatten och dricker precis som den är. I tillägg till övriga näringsämnen så har tillverkaren även tillsatt pre-biotika och betaglukaner.

Presbiotika är fibrer hjälper bakterier i magen och verkar för bättre maghälsa. Betagklukaner är också en typ av fibrer bidrar till en sänkning av förhöjda blodfetter, med andra ord, kolesterol.

Naturdiet Plus Drinkmix är den perfekta pulverdiet som verkligen vill kickstarta din viktminskning. Kommer i smakerna päron, choklad, smultron och vaniljsmak.

Mer Information

Smoothie Drinkmix

Naturdiet Drinkmix Smoothie

Smootie Drinkmix är en måltidsersättare i smoothieform. Precis som med Naturdiet Plus Drinkmix så är denna produkt i pulverform som blandas med kallt vatten. Smoothies är perfekt för dig som vill ha en “matigare” måltidsersättning i flytande form. Smoothie drinkmix kommer i de härliga smakerna blåbär och jordgubb båda med härliga bitar av frukt och bär.

Smootie Drinkmix är det perfekta alternativet om du för en tid tröttnat på exempelvis Naturdiet Plus Drinkmix som är något vattnig i jämförelse och inte heller finns i ovan två underbara smaker. Perfekt att ha på jobbet som alternativ.

Mer Information

Naturdiet Plus Mealbar

Naturdiet Mealbar PlusSka du iväg på ett möte eller vet du att du ska iväg en längre tid där du inte vet om du kan bland en drinkmix? Naturdiet Plus Mealbar är det perfekt alternativet att ha i väskan. Framtagna för att ersätta enstaka måltider under en dag så kommer dessa härliga bars i 5 goda smaker; mörk choklad, karamell, apelsin, mint och nougat.

Extra fibrer säkerställer mättnadskänsla så du inte behöver gå hungrig. Naturdiet Plus Mealbar innehåller även extra kalcium från mjölk.

De bars med mörk choklad innehåller även extra antioxidanter från grönt te för att ge dig en extra boost och skydda kroppens celler.

Mer Information

Smoothie

Naturdiet Smoothie

Naturdiet Smoothie är det perfekta valet för dig som letar efter en fullständig och fullvärdig måltidsersättning. Naturdiet Smoothie med 200 kalorier och underbara smaker är perfekt att ha på jobbet eller på resan då du inte behöver några blandningskärl till hands.

Naturdiet Smoothie smakar riktigt gott och finns i alla smaker du kan tänka. Du kan välja mellan; Hallon, Mango och banan. Det finns en smak för alla med andra ord.

Extra positivt är det är extra tillsatta antioxidanter för ge dig och kroppen en extra kick.

Mer Information

Drinkmix

Naturdiet DrinkmixNaturdiet Drinkmix är Naturdiets standardprodukt för dig som letar måltidsersättning av hög kvalité till ett lägre pris. Perfekt för att kickstarta din viktminskning.

Naturdiet Drinkmix blandar du, precis som Naturdiet Plus Drinkmix i kallt vatten och dricker precis som det är.

Perfekt och prisvärt att ha hemma i ett extra litet lager i fall de övriga produkterna tar slut under din diet. D

Den perfekta lagervaran helt enkelt.

Mer Information

Shake

Naturdiet Shake

Är det så att det inte finns tid eller lusta att blanda våra produkter själv är Naturdiet Shake det perfekta valet. Varje shake innehåller 180 kalorier, 1,1% fett och mindre än 1% socker och allt i en enkel förpackning som går ner i väskan. Perfekt vart än du ska.

Med endast 4 Naturdiet Shakes om dagen så fyller du hela ditt totala näringsbehov. Lättare än så att gå ner i vikt blir det inte.

Naturdiet Shake finns i 3 smaker så att du kan variera exakt hur du vill. Njut av Choklad, jordgubb och caffelatte.

Mer Information

Naturdiet, 5.6 out of 10 based on 19 ratings

Inga matchande inlägg.