Svenskt Kostillskott

Svenskt Kostillskott är en av de, vad vi vet enda helsvenska tillverkaren av måltidsersättning där produkterna tillverkas i Sverige.

Deras produkter är utvecklade i Sverige och tillverkas i Sverige. Deras produkter hjälper dig inte bara gå ner i vikt genom att effektivt begränsa ditt kaloriintag och optimera förbränningen av fett i din kropp, produkten. Genom att byta ut 1-2 måltider per dag med Diet Shake kan du på ett enklare och godare sätt än traditionell banting/diet gå ner ca 1-3 kg i vikt i veckan. Utöver det så kan deras produkter användas året runt som ett nyttigt mellanmål eller vid måltider när du önskar någonting lättare.

Grunden i deras produktsortiment återfinns i deras produkt Diet Shake. Deras produkter är utformade för att ge dig närmare 100 kalorier jämfört med en vanlig portion mat som ger dig 800 kalorier. Deras produkter är utformade för optimal mängd av alla de näringsämnen som krävs för att du skall klara dig igenom en dag.

Produkterna är naturligt rika på antioxidanter och är berikade med vitaminer, mineraler och prebiotiska fibrer som ger dig en bra mättnadskänsla.

Produkterna finns i jordgubbar, hallon, ananas och härlig mörk choklad.

Vad tycker du om Svenskt Kostillskott?

Vad har du för erfarenhet av Svenskt Kostillskott? Sätt betyg på Svenskt Kostillskott och hjälp andra välja rätt måltidsersättning.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 6.0/10 (9 votes cast)

Diet Shake

Svenskt Kostillskott Diet Shake

Diet Shake är en helt nyutvecklad måltidsersättning som sätter en ny standard inom kosttillskott för bantning och viktkontroll.

Diet Shake gör inte bara att du går ner i vikt genom att begränsa ditt kaloriintag och optimera din fettförbränning, produkten smakar även fantastiskt bra och innehåller naturliga antioxidanter med olika små fruktbitar beroende av smakval.

Välj mellan fruktkött och antioxidanter från riktiga jordgubbar, hallon, ananas eller varför inte njuta av nyttiga bitar från härlig mörk choklad!

Det finns med andra ord en smak för alla. Valet är ditt!

Mer Information

Viktminskning

Viktminskning är Svenskt Kostillskott är det grundpaket som vi rekommenderar för dig som vill gå ner i vikt. Här får du precis allt det du behöver för att lyckas med din viktminskning från dag 1.

I detta paket får du måltidsersättning för 30 dagar och Hoodia (Burn) som hjälper dig hantera sötsuget när det är som allra värst. Ingår gör även en gratis blandshaker från Svenskt Kostillskott.

Burn dämpar sötsuget och som ökar förbränningen av kroppsfett. Denna produkt består av 8 fettförbrännande ämnen samt ämnen med kraftig antioxidantisk verkan.

Såhär säger en användare:

“Otroligt god! Perfekt på morgonen när man inte hinner äta frukost och perfekt på kvällen som ett lättare mål. Den bästa bantningsprodukt jag har smakat!”

Beräknad viktminskning med detta paket är 1-1.5 kg per vecka. Dessutom ingår smakgaranti som ger pengarna tillbaka om du inte gillar produktens smak.

Mer Information

Viktminskning Intensiv

Svenskt Kostillskott Viktminskning Intensiv

Viktminskning Intensiv är Svenskt Kostillskotts mest omfattande produkt utvecklad för personer som tar sin hälsa på största allvar och vill se resultat med sin viktminskning på snabbast möjliga sätt.

Paketet är utvecklat för personer som i kombination med en diet baserad på måltidsersättning även valt att motionera mera, såsom promenader.

Paketet innehåller måltidsersättning för 30 dagar, Hoodia i form av Burn som hjälper dig dämpa ditt sötsug, CLA för att öka fettförbränningen. En gratis Blandshaker ingår.

CLA 80 är ett kosttillskott för bantning och innehåller konjugerad linolsyra vilket är en nyttig fettsyra och en potent antioxidant. CLA 80 ger förutom en ökad fettförbränning även en positiv effekt på den allmänna hälsan bland annat tack vare dess antioxidantiska egenskaper och fördelaktiga  effekt på kroppens blodfettnivåer.

Beräknad viktminskning med detta paket är 1-2 kg per vecka. Dessutom ingår smakgaranti som ger pengarna tillbaka om du inte gillar produktens smak.

Mer Information

Svenskt Kostillskott, 6.0 out of 10 based on 9 ratings

Inga matchande inlägg.