Tips när du ska börja med måltidsersättning

Grattis! Om du läser detta har du förmodligen bestämt dig för att ta tag i ditt liv och din hälsa, och gå ner i vikt. Du har åtminstone bestämt dig för att bestämma dig för det, och det kommer man också ganska långt med.

Första gången man börjar med måltidsersättning så brukar det ske genom en så kallad pulverdiet. Det finns ett stort antal tillverkare som alla marknadsför sina pulverdieter och måltidsersättningar med parollen att de är bäst, godast och mest effektiva. Ska man vara helt ärlig och objektiv, så är skillnaderna mellan dem ofta ganska små, så vilken typ av måltidsersättning du väljer är egentligen mest upp till ditt eget tycke och smak. Ett tips är att välja måltidsersättning efter smak. Eftersom man ganska snabbt tröttnar på att hälla i sig soppa eller kräm med exakt samma smak dag ut och dag in, så brukar det hjälpa en del om man väljer något som man faktiskt tycker om. Läs också gärna andras tester och omdömen på nätet för att få dig en bild av produkterna kan tänkas smaka.

Beroende på vilken pulverdiet du sedan väljer, kommer du att få i dig mer eller mindre kalorier, näring och energi. Som nybörjare rekommenderas att du absolut inte försöker ersätta fler måltider än en i början, eftersom det kommer leda till energibrist med huvudvärk, koncentrationssvårigheter och trötthet som följd. Prova att ersätta exempelvis lunchen med en pulverdiet, det kan dessutom spara dig lite pengar om du är van vid utelunch. Dessutom är det ofta detta mål som är boven i viktdramat med alla dolda kalorier som restaurangmat brukar innehålla.

Därefter är det bara att hålla dieten i 10 – 14 dagar, längre rekommenderas inte då kroppen snabbt vänjer sig vid det minskade energiintaget och slutar förbränna lika mycket energi som tidigare. Kom också ihåg att följa upp din diet med långsiktiga mål och en sundare kosthållning efter denna rivstart.

Produktrekommendation

Viktminskning Intensiv

Viktminskningspaketet Intensiv från Svenskt Kostillskott är marknadens mest effektiva och prisvärda viktminskningspaket för personer som vill gå ner i vikt på snabbast möjliga sätt. Paketet är framtaget för personer som i kombination med en diet även valt att öka på mängden motion. Den ökade motionen kan vara promenader eller annan enklare form av träning.

  • Komplett och kalorisnål måltidsersättning
  • Hoodia som dämpar sötsuget
  • CLA, omega-3 och olika substanser som ökar förbränningen av kroppsfett
  • Beräknad viktnedgång på 1-2 kg per vecka
  • Blandshaker ingår

Inga matchande inlägg.